Beauty Moment Schoonheidssalon

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren.  De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden.
Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Waardoor de huid zich zal verstevigen en er stralender en dus jonger uitziet.

Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks
(in het begin zelfs meerdere keren per week) een bindweefselmassage plaats vinden.
Een kuur bestaat uit 8 behandelingen voor het beste resultaat.  Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit  en voelt de huid strak aan maar dit verdwijnt in de loop van de dag.

De bindweefselmassage is zeer geschikt bij huidverslapping, rimpels en fijne lijntjes, een slechte doorbloeding (couperose), een rokershuid of een vale dikke huid.

047-IMG_2345-PicturesPlans   046-IMG_2344-PicturesPlans   040-IMG_2314-PicturesPlans
Het resultaat van de bindweefsel massage voor het gezicht zijn:

• De huid wordt strakker
• Fijnere poriën
• Betere huidstructuur
• Minder lijntjes en rimpels
• Strakkere contouren van gezicht

Prijzen:

Alpha-H skinfitness bindweefsel 30 minuten€ 40,-
Alpha-H skinfitness bindweefsel 60 minuten€ 65,-
Alpha-H kuur van 8x bindweefsel massage€ 310,-